Fursecuri americane cu cafea

Se amesteca faina, praful de copt, cele 2 tipuri de zahar, sarea, cafeaua solubila.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Fursecuri americane cu cafea

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 60 g zahar brun
  • 30 g zahar pudra
  • 2 linguri cafea solubila
  • 2 linguri cacao
  • 30 g faina de migdale
  • 1 lingura de miere
  • 1 ou
  • 100 g unt topit
  • cateva tablete de ciocolata neagra
  • un praf de sare
  • 50 g miez de nuca maruntit

Mod de preparare

Se amesteca faina, praful de copt, cele 2 tipuri de zahar, sarea, cafeaua solubila, cacaua, faina de migdale si mierea.

Separat se bate oul ca pentru omleta si se adauga untul topit. Se toarna peste amestecul de faina.

Se amesteca cu lingura sau cu mana pana ce devine un amestec omogen, se adauga miezul de nuca maruntit si se amesteca bine.

Se iau cu lingura cantitati de aluat, se modeleaza in bilute, ajutandu-ne de mana, se decoreaza cu miez de nuca si tablete de ciocolata amaruie si se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt. Se coc cca. 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise