autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Fursecuri choco-choco

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 22 noiembrie 2010

Ingrediente
ptr 36 de fursecuri, , 1pahr de faina, 1/2 pahar de cacao fina, 1/2 lingurita de sare groasa de bucatarie, 1/2 lingurita de bicarbonat, 1/2 pahar de ciocolata cu lapte taiate bucatele, 1/2 pahar de ciocolata amaruie taiate bucatele, 110 gr de unt fara sare, 11/2 pahar de zahar, 2 oua mari, 1lingurita de esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.Se pune o foaie de pergament pe tava cuptorului.Se cerne impreuna faina cu cacao si bicarbonatul si se lasa deoparte.
Se topeste 1/2 pahar de ciocolata cu lapte si untul la ben marin si se lasa sa se raceasca usor.
Cu mixerul se amesteca ciocolata topita cu ouale zaharul si esenta de vanilie pina este o compozitie omogena. Se adauga compozitia de faina se amesteca usor pina se incorporeaza si dupa aceia se adauga ciocolata amaruie taiata bucatele.
Luam tava cu pergament pregatita si cu 2 lingurite punem din compozitie gramajoare la distanta intre ele si coacem 12-15 minute pina ce devin plate .Se scot si se lasa putin la racit inainte de servire.Sint foarte gustoase si se mentin bine citeva zile intr-o cutie inchisa ermetic daca mai ramin.Reteta am preluat-o de la fata mea care a dorit sa faca surpriza colegelor de clasa.Este foarte usoara de pregatit.
Atentie la copt sa nu le uscati ele sint gata si dupa 13 minute si conteaza cind le scoatem din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri choco-choco" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fluture din nuci de canepa

Fluture din nuci de canepa

Se amesteca toate ingredientele intr-un bol apoi se preseaza in forme si se orneaza. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Placinta cu branza dulce (Placinta turnata)

Placinta cu branza dulce (Placinta turnata)

Galbenusurile se amesteca foarte bine cu pachetul de unt, se adauga zaharul, branza de vaci, vanilia

29 voturi    5 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • ptr 36 de fursecuri
  • 1pahr de faina
  • 1/2 pahar de cacao fina
  • 1/2 lingurita de sare groasa de bucatarie
  • 1/2 lingurita de bicarbonat
  • 1/2 pahar de ciocolata cu lapte taiate bucatele
  • 1/2 pahar de ciocolata amaruie taiate bucatele
  • 110 gr de unt fara sare
  • 11/2 pahar de zahar
  • 2 oua mari
  • 1lingurita de esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi (reteta bunicii) Gogosi (reteta bunicii)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul faini unde se pune oul, zaharul,

41 voturi    4 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Minitarte cu piersici