autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Fursecuri choco-choco

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 22 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 22 noiembrie 2010

Ingrediente
ptr 36 de fursecuri, , 1pahr de faina, 1/2 pahar de cacao fina, 1/2 lingurita de sare groasa de bucatarie, 1/2 lingurita de bicarbonat, 1/2 pahar de ciocolata cu lapte taiate bucatele, 1/2 pahar de ciocolata amaruie taiate bucatele, 110 gr de unt fara sare, 11/2 pahar de zahar, 2 oua mari, 1lingurita de esenta de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.Se pune o foaie de pergament pe tava cuptorului.Se cerne impreuna faina cu cacao si bicarbonatul si se lasa deoparte.
Se topeste 1/2 pahar de ciocolata cu lapte si untul la ben marin si se lasa sa se raceasca usor.
Cu mixerul se amesteca ciocolata topita cu ouale zaharul si esenta de vanilie pina este o compozitie omogena. Se adauga compozitia de faina se amesteca usor pina se incorporeaza si dupa aceia se adauga ciocolata amaruie taiata bucatele.
Luam tava cu pergament pregatita si cu 2 lingurite punem din compozitie gramajoare la distanta intre ele si coacem 12-15 minute pina ce devin plate .Se scot si se lasa putin la racit inainte de servire.Sint foarte gustoase si se mentin bine citeva zile intr-o cutie inchisa ermetic daca mai ramin.Reteta am preluat-o de la fata mea care a dorit sa faca surpriza colegelor de clasa.Este foarte usoara de pregatit.
Atentie la copt sa nu le uscati ele sint gata si dupa 13 minute si conteaza cind le scoatem din cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri choco-choco" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pancakes cu ciocolata si visine

Pancakes cu ciocolata si visine

Cuplam aparatul Panini Maker Breville la sursa de curent. Asteptam sa se aprinda ledul verde. Cat

5 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Cosulete de aluat fraged cu rubarba

Cosulete de aluat fraged cu rubarba

Pentru aluat: se amesteca toate ingredientele, apoi invelim aluatul in folie alimentara si il dam

1 vot    3 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • ptr 36 de fursecuri
  • 1pahr de faina
  • 1/2 pahar de cacao fina
  • 1/2 lingurita de sare groasa de bucatarie
  • 1/2 lingurita de bicarbonat
  • 1/2 pahar de ciocolata cu lapte taiate bucatele
  • 1/2 pahar de ciocolata amaruie taiate bucatele
  • 110 gr de unt fara sare
  • 11/2 pahar de zahar
  • 2 oua mari
  • 1lingurita de esenta de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Valentine