autor:

emilia g

» » Prajituri

Fursecuri congres

Autor: emilia g (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emilia g (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 septembrie 2009

Ingrediente
2 oua ,, 1 zahar vaniliat,, 160 grame zahar praf,, 250 grame unt,, 360 grame faina,, 1 praf de copt,, 80 grame migdale decojite si macinate,, 1 borcanel dulceata de capsuni,, 100 grame nuca de cocos,, 100 grame ciocolata menaj,, esnta de migdale

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ouale ,zaharul,untul se omogenizeaza.
Faina se amesteca cu migdalelesi praful de copt dupa care se pune peste compozitia de oua.
Se fac fursecurile si se lipesc cu compozitia de mai jos.
Putin unt se pune cu ciocolata menaj intr-o punga si se pune in apa calda pana se topeste
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri congres" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Inghetata cu mure

Inghetata cu mure

Oul il mixam bine cu zahar.Adaugam laptele si punem vasul pe foc sau la bain-marie,pana se ingroasa

6 voturi    7 comentarii
4h
Prajituri
Prajitura Fantezie cu visine

Prajitura Fantezie cu visine

Blatul: se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 oua ,
  • 1 zahar vaniliat,
  • 160 grame zahar praf,
  • 250 grame unt,
  • 360 grame faina,
  • 1 praf de copt,
  • 80 grame migdale decojite si macinate,
  • 1 borcanel dulceata de capsuni,
  • 100 grame nuca de cocos,
  • 100 grame ciocolata menaj,
  • esnta de migdale

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Briose dospite