Fursecuri congres

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua ,
  • 1 zahar vaniliat,
  • 160 grame zahar praf,
  • 250 grame unt,
  • 360 grame faina,
  • 1 praf de copt,
  • 80 grame migdale decojite si macinate,
  • 1 borcanel dulceata de capsuni,
  • 100 grame nuca de cocos,
  • 100 grame ciocolata menaj,
  • esnta de migdale

Mod de preparare

Ouale ,zaharul,untul se omogenizeaza.

Faina se amesteca cu migdalelesi praful de copt dupa care se pune peste compozitia de oua.

Se fac fursecurile si se lipesc cu compozitia de mai jos.

Putin unt se pune cu ciocolata menaj intr-o punga si se pune in apa calda pana se topeste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise