Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010
Ingrediente
200 g unt, 100 g zahar, 1 lingura coniac sau vodka, coaja de lamaie, 200 g faina, 100 g alune macinate, un plic zahar vanilat, ciocolata si bomboane pentru ornat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Omogenizez untul cu zaharul,adaug coniacul,faina,alunele macinate, zaharul vanilat si coaja de lamaie.Las aluatul la frigider o ora, apoi intind o foaie de 5 mm grosime, decupez fursecuri.Le coc in tava unsa sau tapetata cu hartie de copt, le coc in cuptorul in prealabil incins.Dupa ce se racesc, le glazez cu ciocolata, le presar cu bomboane ornamentale si ciocolata rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu alune" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Alunele vin date prin masina facute praf.
Ouale si galbenusele se bat bine cu mixerul se adauga
Se freaca bine zaharul cu untul pana devine spumos se adauga untul de alune,si restul ingridentelor
4 voturi
0 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate