Nu știu cum e vremea la voi da la mine simt că a venit iarna. Și cum frigul de afară merge perfect cu aroma de portocale m-am gindit să fac fuga-fuga niște fursecuri minunate pentru ai mei băieți...Pe cit de repede se fac, pe atit de gustoase sunt. Să trecem la treabă...Se mixează untul cu zahărul, se adaugă ouăle și se mixează după fiecare, apoi esența si coaja de portocală, făina și amidonul. Va ieși o compoziție ff fragedă cit să o poți lua cu lingura. Se pun biluțe cu ajutorul unei lingurițe intr-o tava tapetată cu hartie pentru copt și se dă la cuptor pentru max. 10 minute(cuptorul incins in prealabil la 200”C. Sunt coapte cind devin un pic aurii pe margini. Se lasă la racit și apoi se tăvălesc prin zahar pudră. Vă vor ieși aproximativ 50 de fursecuri numai bune de pus la pachet pentru cei mici ori la cafeluța de dimineață..:)
Spor la prăjiturit și numai bine...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii