Nu știu cum e vremea la voi da la mine simt că a venit iarna. Și cum frigul de afară merge perfect cu aroma de portocale m-am gindit să fac fuga-fuga niște fursecuri minunate pentru ai mei băieți...Pe cit de repede se fac, pe atit de gustoase sunt. Să trecem la treabă...Se mixează untul cu zahărul, se adaugă ouăle și se mixează după fiecare, apoi esența si coaja de portocală, făina și amidonul. Va ieși o compoziție ff fragedă cit să o poți lua cu lingura. Se pun biluțe cu ajutorul unei lingurițe intr-o tava tapetată cu hartie pentru copt și se dă la cuptor pentru max. 10 minute(cuptorul incins in prealabil la 200”C. Sunt coapte cind devin un pic aurii pe margini. Se lasă la racit și apoi se tăvălesc prin zahar pudră. Vă vor ieși aproximativ 50 de fursecuri numai bune de pus la pachet pentru cei mici ori la cafeluța de dimineață..:)
Spor la prăjiturit și numai bine...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii