Fursecuri cu aroma de portocale

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu aroma de portocale

Ingrediente

  • 125 g zahar
  • 150 g unt
  • un ou
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri zeama de portocale
  • coaja unei portocale
  • 1 plic zahar vanilat
  • 250 g faina
  • un plic praf de copt

Mod de preparare

Omogenizez zaharul cu untul si ouale.Adaug zeama si coaja de portocale, apoi restul ingredientelor. Las aluatul la rece 2 ore. Intind coca de jumatate de centimetru grosime, decupez fursecuri cu forme dorite.Asez fursecurile in tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt.Dau la copt pentru 10 minute in cuptorul preincalzit.Glazez cu ciocolata dupa ce se racesc.Presar cu nuca de cocos sau cu bomboane pentru ornat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise