autor:

Cely Snijec

» » , Dulciuri diverse, Retete de Craciun

Fursecuri cu aroma de portocale

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Ingrediente
125 g zahar, 150 g unt, un ou, 2 galbenusuri, 2 linguri zeama de portocale, coaja unei portocale, 1 plic zahar vanilat, 250 g faina, un plic praf de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Omogenizez zaharul cu untul si ouale.Adaug zeama si coaja de portocale, apoi restul ingredientelor. Las aluatul la rece 2 ore. Intind coca de jumatate de centimetru grosime, decupez fursecuri cu forme dorite.Asez fursecurile in tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt.Dau la copt pentru 10 minute in cuptorul preincalzit.Glazez cu ciocolata dupa ce se racesc.Presar cu nuca de cocos sau cu bomboane pentru ornat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu aroma de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu aromă de portocale

Fursecuri cu aromă de portocale

Nu știu cum e vremea la voi da la mine simt că a venit iarna. Și cum frigul de afară merge perfect

9 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Gogoase

Gogoase

Se poate face un aluat cu robotul de bucatarie sau de mina. Intr-un vas punem drojdia cu zaharul

21 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    Mmmm, ce nu faci tu bun draga Cely,toate retetle tale sunt impecabile.Felicitari.

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

    fursecurile cu portocala au o aroma deosebita!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 125 g zahar
  • 150 g unt
  • un ou
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri zeama de portocale
  • coaja unei portocale
  • 1 plic zahar vanilat
  • 250 g faina
  • un plic praf de copt

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Mmmm, ce nu faci tu bun draga Cely,toate retetle tale sunt impecabile.Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cookies Victor