autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

fursecuri cu ciocolata

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Ingrediente
2 oua,100 gr faina, 60 gr amidon alimentar, 1 plic zahar vanilat,100 gr zahar pudra,100 gr ciocolata amaruie,120 gr unt.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine untul cu zaharul pudra,se adauga ouale,vanilia,faina,amidonul si ciocolata rupta in bucati mici.Se amesteca lejer si se pun in tava pe hartie de copt gramajoare cu o lingurita si se aplatizeaza putin.Se coc 20-25 minute.Cand se scot din tava sunt mai moi dar se intaresc dupa racire.
Daca ti-a placut reteta noastra "fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Hmmm...ceva dulce??? Si să nu stau nici mult in bucătărie....repede..repede niște fursecuri,

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Fursecuri cu nuca si ciocolata

Fursecuri cu nuca si ciocolata

Măruntim ciocolata şi o topim, la foc mic, cu 50 g de unt, amestecând bine. Luam de pe foc,

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 oua,100 gr faina
  • 60 gr amidon alimentar
  • 1 plic zahar vanilat,100 gr zahar pudra,100 gr ciocolata amaruie,120 gr unt.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Rulouri cu dovleac si nuca