autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

fursecuri cu ciocolata

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Ingrediente
2 oua,100 gr faina, 60 gr amidon alimentar, 1 plic zahar vanilat,100 gr zahar pudra,100 gr ciocolata amaruie,120 gr unt.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine untul cu zaharul pudra,se adauga ouale,vanilia,faina,amidonul si ciocolata rupta in bucati mici.Se amesteca lejer si se pun in tava pe hartie de copt gramajoare cu o lingurita si se aplatizeaza putin.Se coc 20-25 minute.Cand se scot din tava sunt mai moi dar se intaresc dupa racire.
Daca ti-a placut reteta noastra "fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu ciocolata

Fursecuri cu ciocolata

Intr-un castron, mixam untul zaharul si semintele de vanilie. Mixam pana se topeste zaharul, apoi

22 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu ciocolata alba

Fursecuri cu ciocolata alba

Pornim cuptorul sa se incinga. Punem hartie de copt intr-o tava. Batem cu mixerul untul impreuna

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 oua,100 gr faina
  • 60 gr amidon alimentar
  • 1 plic zahar vanilat,100 gr zahar pudra,100 gr ciocolata amaruie,120 gr unt.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Tort cu crema de ciocolata