autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

fursecuri cu ciocolata

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iulie 2008

Ingrediente
2 oua,100 gr faina, 60 gr amidon alimentar, 1 plic zahar vanilat,100 gr zahar pudra,100 gr ciocolata amaruie,120 gr unt.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se freaca bine untul cu zaharul pudra,se adauga ouale,vanilia,faina,amidonul si ciocolata rupta in bucati mici.Se amesteca lejer si se pun in tava pe hartie de copt gramajoare cu o lingurita si se aplatizeaza putin.Se coc 20-25 minute.Cand se scot din tava sunt mai moi dar se intaresc dupa racire.
Daca ti-a placut reteta noastra "fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu ciocolata si capsuni

Fursecuri cu ciocolata si capsuni

Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pdra si oul intreg apoi cu galbenusurile si esenta

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Fursecuri cu nuca si ciocolata

Fursecuri cu nuca si ciocolata

Măruntim ciocolata şi o topim, la foc mic, cu 50 g de unt, amestecând bine. Luam de pe foc,

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 oua,100 gr faina
  • 60 gr amidon alimentar
  • 1 plic zahar vanilat,100 gr zahar pudra,100 gr ciocolata amaruie,120 gr unt.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri cu nuca si ciocolata