Se freaca zaharul cu untul pana devine crema. Se adauga oul batut, sarea, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, esenta si faina turnata treptat. Se amesteca bine pana se omogenizeaza aluatul. Se adauga ciocolata taiata bucatele si nucile amestecand bine. Se ia cu lingura din aluatul preparat, se asaza gramajoare in tava unsa cu unt la distanta de 2 cm una de alta si se introduc in cuptorul preincalzit, pentru 20 minute, pana se rumenesc deasupra. Se scot din tava si se racesc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii