Fursecuri cu ciocolata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 130 g zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 albus
  • 300 g faina
  • 2 linguri rase de praf de copt
  • 50 g migdale razuite
  • 50 g ciocolata razuita

Mod de preparare

Se freaca untul pina capata un aspect spumos, apoi amesteca continuu se dauga zaharul, zaharul vanilat, albusul si faina cernuta, amestecata in prealabil cu praful de copt. In continuare se aduga migdalel si ciocolata razuita. Compozitia astfel obtinuta se introduce intr-un cornet de ornat cu ajutorul caruia se formeza mici gramajoare de diverse forme, pe o tava unsa. Se coco la 160 grade timp de 10-15 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise