autor:

Fara foto

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

FURSECURI CU CIOCOLATA

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Ingrediente
600 gr faina,4 galbenusuri,360 gr. margarina Rama Maestro,200 gr zahar pudra, coaja lamaie., Crema pentru ornat. 100 gr cacao, 100 grame margarina Rama Maestro,100 grame zahar,100 ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se face un aluat potrivit se intinde cu sucitorul si se taie diferite forme.
Se coc in cuptorul preincalzit aproximativ 40 minute.
Pe foc se face o crema pentru ornat cu 100 gr cacao, 100gr zahar si 100 gr apa. Apoi rece se amesteca cu margarina Rama Maestro.
Cu aceasta crema se orneaza fursecurile.
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI CU CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos

Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos

1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile

5 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
FURSECURI DE CIOCOLATA

FURSECURI DE CIOCOLATA

Ciocolata se topeste pe baie de abur cu untul. Ouale se bat cu mixerul impreuna cu zaharul, vanilia,

8 voturi    5 comentarii
4h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    loredana78 (Maestru bucatar) , 28 martie 2010

    in poza pe care ai postat-o sunt fursecuri din comert, si noi la magazin avem la fel

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Arata tare bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 600 gr faina,4 galbenusuri,360 gr. margarina Rama Maestro,200 gr zahar pudra
  • coaja lamaie.
  • Crema pentru ornat. 100 gr cacao
  • 100 grame margarina Rama Maestro,100 grame zahar,100 ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu caise si zmeura Prajitura cu caise si zmeura

•Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga alternand uleiul si laptele de cocos. •Dupa

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu capsuni Prajitura cu capsuni

Aceasta este o prajitura de sezon, pe care o putem prepara fie cu capsuni, fie cu cirese. Eu am folosit capsunile care au dat prajiturii

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu visine