autor:

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

FURSECURI CU CIOCOLATA

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Ingrediente
600 gr faina,4 galbenusuri,360 gr. margarina Rama Maestro,200 gr zahar pudra, coaja lamaie., Crema pentru ornat. 100 gr cacao, 100 grame margarina Rama Maestro,100 grame zahar,100 ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se face un aluat potrivit se intinde cu sucitorul si se taie diferite forme.
Se coc in cuptorul preincalzit aproximativ 40 minute.
Pe foc se face o crema pentru ornat cu 100 gr cacao, 100gr zahar si 100 gr apa. Apoi rece se amesteca cu margarina Rama Maestro.
Cu aceasta crema se orneaza fursecurile.
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI CU CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Fursecuri cu vanilie si glazura de ciocolata

Fursecuri cu vanilie si glazura de ciocolata

Se preincalzeste cuptorul. Se amesteca bine cu mixerul: margarina, zaharul, zaharul Bourbon, oul,

4 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu pepite de ciocolata

Fursecuri cu pepite de ciocolata

Intr-un castron, amestecam untul moale, uleiul si zaharul. Amestecam cu un tel, adaugam oul. Amestecam

2 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Merita incercata !

  • loredana78 (Maestru bucatar) , 28 martie 2010

    in poza pe care ai postat-o sunt fursecuri din comert, si noi la magazin avem la fel

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Arata tare bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 600 gr faina,4 galbenusuri,360 gr. margarina Rama Maestro,200 gr zahar pudra
  • coaja lamaie.
  • Crema pentru ornat. 100 gr cacao
  • 100 grame margarina Rama Maestro,100 grame zahar,100 ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

8 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

8 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura Espresso