FURSECURI CU CIOCOLATA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
FURSECURI CU CIOCOLATA

Ingrediente

  • 600 gr faina,4 galbenusuri,360 gr. margarina Rama Maestro,200 gr zahar pudra , coaja lamaie.
  • Crema pentru ornat. 100 gr cacao, 100 grame margarina Rama Maestro,100 grame zahar,100 ml apa

Mod de preparare

Se face un aluat potrivit se intinde cu sucitorul si se taie diferite forme.

Se coc in cuptorul preincalzit aproximativ 40 minute.

Pe foc se face o crema pentru ornat cu 100 gr cacao, 100gr zahar si 100 gr apa. Apoi rece se amesteca cu margarina Rama Maestro.

Cu aceasta crema se orneaza fursecurile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise