autor:

Fara foto

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

FURSECURI CU CIOCOLATA

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 14 decembrie 2009

Ingrediente
600 gr faina,4 galbenusuri,360 gr. margarina Rama Maestro,200 gr zahar pudra, coaja lamaie., Crema pentru ornat. 100 gr cacao, 100 grame margarina Rama Maestro,100 grame zahar,100 ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Se face un aluat potrivit se intinde cu sucitorul si se taie diferite forme.
Se coc in cuptorul preincalzit aproximativ 40 minute.
Pe foc se face o crema pentru ornat cu 100 gr cacao, 100gr zahar si 100 gr apa. Apoi rece se amesteca cu margarina Rama Maestro.
Cu aceasta crema se orneaza fursecurile.
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI CU CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Fursecuri cu ciocolata si alune

Fursecuri cu ciocolata si alune

Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul si esenta de portocale, apoi

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Fursecuri cu cafea si ciocolata

Fursecuri cu cafea si ciocolata

Mai intai de toate, pastram ingredientele la temperatura camerei pentru 2 ore. Intr-un vas, punem

1 vot    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    loredana78 (Maestru bucatar) , 28 martie 2010

    in poza pe care ai postat-o sunt fursecuri din comert, si noi la magazin avem la fel

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Arata tare bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 600 gr faina,4 galbenusuri,360 gr. margarina Rama Maestro,200 gr zahar pudra
  • coaja lamaie.
  • Crema pentru ornat. 100 gr cacao
  • 100 grame margarina Rama Maestro,100 grame zahar,100 ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

7 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec rapid de ciocolata si orez expandat Chec rapid de ciocolata si orez expandat

Intr-un bol punem ciocolatile taiate bucati, adaugam margarina taiata bucati-si punem bolul pe o cratita cu apa fierbinte, amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Cremsnit cu foi de pandispan Cremsnit cu foi de pandispan

Intr-un bol batem bine 3 oua cu 3 linguri de zahar si 1 lingurita de zahar vanilat pana compozitia devine spumoasa si mai deschisa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Martisor