Autor:
GeoGia (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 noiembrie 2015
Ingrediente
220 g ciocolata neagra, 80 g unt, 100 g faina, 150 g zahar, o lingurita praf de copt, 2 oua, un praf de sare, esenta portocale, alune tocate, pepite de ciocolata
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul si esenta de portocale, apoi adaugam ciocolata topita.
Separat amestecam faina cu praful de copt si sarea. Amestecam cele 2 compozitii, apoi adaugam pepitele de ciocolata si alunele tocate.
Compozitia este mai moale.Asezam intr-o tava hartie de copt si punem din compozitie cu ajutorul unei lingurite.
Introducem la cuptor 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si alune" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
In bolul de la mixer punem faina, zahar, sarea, untul, galbenusul si apa. Si amestecam la viteza
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Se cern împreună cacaua şi laptele praf, amestecându-se bine.
Apa cu zahărul, zeama de lămâie,
11 voturi
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate