autor:

anuta

» » Prajituri

Fursecuri cu ciocolata si nuca de cocos deshidratata

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2016

Ingrediente
100 g ciocolata amaruie,50 g unt, g zahar pudra,1 ou,esenta de rom,100 g faina +20 g amidon alimentar din porumb(sau 120 g faina),o lingura de cacaoa,un varf de cutit de drojdie uscata,2 linguri de zahar pudra, pentru glazura si decor50 g ciocolata+o lingura de lapte sau smatana,nuca de cocos deshidratata

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste ciocolata la bain marin impreuna cu untul apoi se adauga si cele 50 g zahar pudra,se amesteca pana devine un amestec lichid si omogen.
Se da de pe foc si se adauga oul batut si faina amestecata si cernuta cu cacaoa si drojdia uscata.Se amesteca bine pana devine o pasta.
Se ia cu lingurita din pasta de ciocolata,se modeleaza cu mana bilute care se trec prin zahar pudra apoi se aseaza una langa alta ,cu distanta de 2 cm intre ele,in tava tapetata cu hartie pentru copt.Se da in cuptorul inci9ns la cca.150 grade,la copt pentru 20 minute.Dupa 10 minute dam focul mai domol.Sunt gata cand se crapa crusta lor deasupra.
Se topesc cele 50 g de ciocolata cu laptele apoi se trece fiecare fursec prin ea si prin nuca de cocos.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si nuca de cocos deshidratata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chek marmorat

Chek marmorat

Se amesteca ouale intregi cu zaharul si se bat foarte bine cu mixarul pana se tripleaza(nu dureaza

15 voturi    7 comentarii
50 min
Prajituri
Tarta cu fructe

Tarta cu fructe

se face un aluat de pandispan,sau se foloseste foi de prajitura,se prepara budinca dupa instructiuni,se

5 voturi    3 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 g ciocolata amaruie,50 g unt, g zahar pudra,1 ou,esenta de rom,100 g faina +20 g amidon alimentar din porumb(sau 120 g faina),o lingura de cacaoa,un varf de cutit de drojdie uscata,2 linguri de zahar pudra
  • pentru glazura si decor50 g ciocolata+o lingura de lapte sau smatana,nuca de cocos deshidratata

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu cereale, miere si scortisoara Prajitura cu cereale, miere si scortisoara

O prajitura delicioasa care a umplut bucataria cu un soi de parfum de toamna amestecat cu aroma de turta dulce. Contine cereale, miere,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura turnata cu mere Prajitura turnata cu mere

Ouale se mixeaza cu zaharul si aromele, bine. Se pune, apoi uleiul;se adauga faina (amestecata cu praful de copt) si laptele, cele doua

6 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri
Eclere