Fursecuri cu cocus.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pahare cu cocus macinat
  • 11/2 pahare de zahar
  • 10 albuse
  • 1 lingurita suc de lamaie

Mod de preparare

Intii de incalzit cuptorul la temperatura de 190 de grade.Se pune un vas rezistent la apa fierbinte in alt vas cu putina apa (ben-marin).De pus toate componentele in vas care sta peste apa si de lasat sa se incalzeasca 15 minute din cind in cind de amestecat cu o lingura de lemn.Este gata cind iese ca o pasta luciosa si lipicioasa si daca iei cu lingura o parte ramine pe lingura.Pe o tava cu hirtie de copt se ia cu 2 lingurite si se pun gramajoare la distanta de 2cm una de celalta.Se coc la temperatura ridicata 15 minute si sint gata cind deasupra sint bine coapte.Se scot cind sint inca calde cu o spatula, si de lasat sa se raceasca.Se pastreaza intr-o cutie inchisa ermetic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise