Ingrediente
Pentru aluat:, 3 oua, 1 pachetel praf de copt, 1 pahar zahar pudra, 1 pahar ulei, 500 g faina, coaja de portocala sau lamaie, un praf de sare, , Pentru crema:, 1 cana de lapte, 1/2 cana de zahar, 2 linguri cacao, 2 linguri faina, esenta de rom, 50 g unt, , Pentru glazura am folosit ciocolata topita la aburi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
33 voturi
Mod de preparare
Am intins cu sucitorul foaie de jumatate de centimetru grosime si am decupat forme dupa preferinta.
In tava cu hartie de copt am asezat fursecurile si am dat la cuptorul incins in prealabil la foc mediu aproximativ 20 de minute. Cand sunt coapte, fursecurile trebuie sa fie albe la suprafata si putin rumenite pe dos.
Crema am preparat-o amestecand toate ingredientele pe foc mic, mai putin untul si esenta de rom pe care le-am adugat dupa ce aceasta a fost fiarta si putin racorita.
Am asamblat fursecurile punand crema intre 2 bucati si am ornat cu ciocolata topita si bombonele.
mira (Chef de cuisine) , 29 decembrie 2014
Sunt de efect.
Goji Romania , 19 decembrie 2014
Efecte Benefice fructe GOJI Imbunatateste sanatatea ochilor si a vederii; Intareste inima; Inhiba peroxidarea lipidelor (o cauza a bolii de inima); Imbunatateste rezistenta la boli, crescand imunitatea; Promoveaza cresterea celulelor sanatoase in prevenirea si tratarea cancerului; - See more at: http://www.gojiromania.com