Aluatul l-am preparat amestecand ouale cu zaharul, uleiul si praful de copt stins in otet. Am adaugat un praf de sare si faina si am framantat pana nu s-a mai lipit de mana.
Am intins cu sucitorul foaie de jumatate de centimetru grosime si am decupat forme dupa preferinta.
In tava cu hartie de copt am asezat fursecurile si am dat la cuptorul incins in prealabil la foc mediu aproximativ 20 de minute. Cand sunt coapte, fursecurile trebuie sa fie albe la suprafata si putin rumenite pe dos.
Crema am preparat-o amestecand toate ingredientele pe foc mic, mai putin untul si esenta de rom pe care le-am adugat dupa ce aceasta a fost fiarta si putin racorita.
Am asamblat fursecurile punand crema intre 2 bucati si am ornat cu ciocolata topita si bombonele.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii