Reteta de fursecuri cu gem. Cum prepari fursecuri cu gem reteta rapida.
1.Se bate cu mixerul untul moale (la temperatura camerei) cu zaharul, pana se obtine o crema pufoasa. Se adauga esenta si faina amestecata cu amidonul si cernuta. Din aluatul obtinut se modeleaza mici bilute, de marimea unei nuci care apoi se aplatizeaza cu furculita, lasand urmele dintilor deasupra.
Se aseaza intr-o tava si se da la cuptor cca 12-15 minute, in cuptorul preincalzit la 180 de grade C
Se lasa sa se raceasca pe un gratar apoi se ung cu gemul de afine frecat un pic cu untul moale si se unesc cate doua. Se pudreaza un pic cu zahar vanilat si se dau 15 minute la frigider.
Se pot servi ca desert sau ca mic dejun alaturi de o cescuta de lapte sau ceai. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii