autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

FURSECURI CU NUCA

Autor: nemrac (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nemrac (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
100 gr nuca macinata,100 gr zahar pudra,un pachet de margarina,300 gr faina

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca margarina cu zaharul pudra ,nuca macinata ,faina ,mirodenii;se obtine o pasta consistenta care se modeleaza si se introduce intr-o forma stea.Se pregateste tava se formateaza fursecurile si se introduc la cuptor pentru 20 minute.In fiecare fursec se pot pune bomboane de ciocolata sau rahat.
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI CU NUCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu nuca si gust de portocala

Fursecuri cu nuca si gust de portocala

Glazura Aceata este optionala dar daca se doreste se poate glaszura cu 150g ciocolata, dupa

4 voturi    1 comentariu
2h
Prajituri
Labute de ursuleti - fursecuri cu nuca

Labute de ursuleti - fursecuri cu nuca

Se incalzeste putin margarina cu laptele. Se lasa sa se topeasca si apoi racim putin. Facem un

4 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 100 gr nuca macinata,100 gr zahar pudra,un pachet de margarina,300 gr faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu foi cu zahar ars si crema de frisca si nuca macinata