1. Se freaca bine untul zaharul si oualele(zaharul trebuie sa se topeasca), se adauga laptele caldut si faina.
2. Dupa omogenizare nucile maruntite mare se amesteca cu aluatul.
3. Cu o lingurita se dozeaza cate o prajiturica pe o tava unsa cu unt, in forma in care o doriti(se modeleaza foarte usor)
4. Cuptorul trebuie preincalzit, iar fursecurile se coc la foc mediu spre mic, pe randul de mijloc, cate 5-10 minute in functie de taria cuptorului(pana se rumeneste usor fundul fursecului).
Se servesc de preferinta reci sau doar usor caldute, iar nuca poate fi iinlocuita dupa preferinta cu alta umplutura tare. Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii