Ingrediente
100g nuci decojite, 3 oua, 1 cana cu zahar, 1 cana cu lapte, 500g faina, 1/2 pachet unt, un praf de sare
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
1 vot
Mod de preparare
2. Dupa omogenizare nucile maruntite mare se amesteca cu aluatul.
3. Cu o lingurita se dozeaza cate o prajiturica pe o tava unsa cu unt, in forma in care o doriti(se modeleaza foarte usor)
4. Cuptorul trebuie preincalzit, iar fursecurile se coc la foc mediu spre mic, pe randul de mijloc, cate 5-10 minute in functie de taria cuptorului(pana se rumeneste usor fundul fursecului).
Se servesc de preferinta reci sau doar usor caldute, iar nuca poate fi iinlocuita dupa preferinta cu alta umplutura tare. Pofta Buna!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2009
Mi se pare foarte buna aceasta reteta, deci o salvez si eu.