1. Se freaca bine untul zaharul si oualele(zaharul trebuie sa se topeasca), se adauga laptele caldut si faina.
2. Dupa omogenizare nucile maruntite mare se amesteca cu aluatul.
3. Cu o lingurita se dozeaza cate o prajiturica pe o tava unsa cu unt, in forma in care o doriti(se modeleaza foarte usor)
4. Cuptorul trebuie preincalzit, iar fursecurile se coc la foc mediu spre mic, pe randul de mijloc, cate 5-10 minute in functie de taria cuptorului(pana se rumeneste usor fundul fursecului).
Se servesc de preferinta reci sau doar usor caldute, iar nuca poate fi iinlocuita dupa preferinta cu alta umplutura tare. Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii