autor:

Cely Snijec

» » , Dulciuri diverse, Retete de Craciun

Fursecuri cu nuca

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 ianuarie 2010

Ingrediente
150 g unt, 150 g zahar, un ou, 150 g faina, 100 g nuca prajita, macinata, o lingurita scortisoara, un praf de copt, esenta dupa placere, ciocolata alba si neagra, bombonele, pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se freaca zaharul cu untul, se adauga oul, faina,praful de copt,scortisoara si nuca.Se lasa aluatul 2 ore la frigider, apoi se intinde o foaie de jumatate de centimetru. Decupam fursecuri cu forme specifice sarbatorilor Craciunului(brazi,clopotei..). Asezam fursecurile in tava unsa cu ulei sau tapetta cu hartie ceruita. Coacem in cutorul preincalzit, timp de 10-15 minute.Glazam, ornam dupa placere cand fursecurile sunt reci
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu nuca si stafide

Fursecuri cu nuca si stafide

Untul (de la temperatura camerei) il mixam spuma cu zaharul pudra si sarea. Incorporam oul, apoi

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu nuca

Fursecuri cu nuca

Untul moale il mixam bine cu zahar si esenta de rom. Adaugam galbenusurile pe rand si amestecam bine

3 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

    Multumesc pentru aprecieri. Anul acesta am mai schimbat retetele.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Tare bine arata fursecurile tale...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Foarte aspectoase!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 150 g zahar
  • un ou
  • 150 g faina
  • 100 g nuca prajita
  • macinata
  • o lingurita scortisoara
  • un praf de copt
  • esenta dupa placere
  • ciocolata alba si neagra
  • bombonele
  • pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Multumesc pentru aprecieri. Anul acesta am mai schimbat retetele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu rubarba