Se freaca zaharul cu untul, se adauga oul, faina,praful de copt,scortisoara si nuca.Se lasa aluatul 2 ore la frigider, apoi se intinde o foaie de jumatate de centimetru. Decupam fursecuri cu forme specifice sarbatorilor Craciunului(brazi,clopotei..). Asezam fursecurile in tava unsa cu ulei sau tapetta cu hartie ceruita. Coacem in cutorul preincalzit, timp de 10-15 minute.Glazam, ornam dupa placere cand fursecurile sunt reci

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii