Măruntim ciocolata şi o topim, la foc mic, cu 50 g de unt, amestecând bine. Luam de pe foc, adaugăm zahărul şi continuăm să amestecam câteva minute, ca să se dizolve. Incorporam oul şi esenţa de vanilie.
Amestecam 110 g de făină, cacao, un praf de sare. Turnam amestecul peste compozitia de ciocolată şi omogenizam. Adaugam si bicarbonatul stins in otet.
Incălzim cuptorul la 160 grade C. Tapetam o tavă cu untul şi faina rămase. Luam cu ajutorul unei linguri din compozitie şi modelam biluţe mici, apoi le presam usor si asezam in scobitura o bucatica de ciocolata si un sambure de nuca.
Se coc 20 de minute în cuptorul preîncălzit până când suprafaţa s-a întărit .
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii