Măcinăm 150 g nucă. Punem la fiert untul, zahărul și zaharul vanilat, la foc mic (eu folosesc o oală cu fund dublu) și amestecăm până compoziția devine omogenă. Când compoziția devine moale, oprim focul, adăugăm praful de sare și amestecăm rapid.
Adăugăm pe rând si ouăle, amestecăm, după care încorporăm făina și nuca măcinată. Amestecăm până obținem un aluat omogen.
Formăm fursecuri cu poșul, în tava neunsă. Punem pe fiecare fursec o bucățică de ciocolată și un miez de nucă.
Coacem (în partea de sus a cuptorului) timp de 15 minute, la 180-200 de grade.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii