Intr-un vas emailat, se pun untul, margarina si zaharul, amestecindu-le pe foc mic. Cind combinatia s-a inmuiat, se pune un virf de cutit de sare si se freaca energic pentru ca omogenizarea sa se faca rapid. Se adauga pe rind ouale, apoi se pune faina in ploaie. Se ia din amestec cu o lingurita si se pun fursecurile pe o tava neunsa. Pe fiecare fursec se pune cite o bucatica din miez de nuca si se da tava la cuptorul cu foc potrivit pentru 10 minute.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii