Puneti intr-un castron faina, untul, zaharul , sarea, coaga proaspata de portocala, tocata cat mai marunt si jumatate din sucul portocalei.
Amestecati si framantati bine pana se obtine un aluat omogen si fin.Lasati aluatul sa se odihneasca 1h.
Intindeti cu sucitorul o foaie groasa de 1/2 cm.Taiati in forma de pesmeti. Ungeti fiecare patratica cu ou batut si puneti in centrul fiecarei bucati coaja de portocala glasata sau din dulceata.
Coaceti la foc bun (cca 200-220 gr C), 20-25 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii