autor:

Gabrielaolteanu

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu portocale

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 ianuarie 2012

Ingrediente
200g unt, 200g faina, 200g zahar (mai bine sa-l macinati sau folositi pudra), 1 ou, 1 lingurita praf de copt, esenta de portocale, coaja de portocala si 1 lingurita suc de portocala, 1 ciocolata cu lapte, 50g frisca lichida, bombonele pentru decorat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Am frecat untul spuma cu zaharul.Peste unt am adaugat oul, faina si aromele. Am pus compozitia intr-un pos si am fomate fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Cuptorul era cald deja de la sarmale asa ca le-am lasat la copt cam 15 minute la foc mic.Am topit ciocolata in destul de putina frisca lichida ca sa iasa mai groasa.Nu vroiam un ganach ci vroiam sa ung fursecurile cu ciocolata.Dupa ce am uns fiecare fursec in parte am decorat cu bombonele si fulgi de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu aroma de portocale

Fursecuri cu aroma de portocale

Omogenizez zaharul cu untul si ouale.Adaug zeama si coaja de portocale, apoi restul ingredientelor.

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri spritate cu portocale

Fursecuri spritate cu portocale

Ouale impreuna cu zaharul sau indulcitorul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2012

    Deliciosi!***** La Multi Ani 2012! draga Gabriela.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 200g unt
  • 200g faina
  • 200g zahar (mai bine sa-l macinati sau folositi pudra)
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de portocale
  • coaja de portocala si 1 lingurita suc de portocala
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 50g frisca lichida
  • bombonele pentru decorat

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Tiramisu

Tiramisu

Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri de zahar pana s-au albit bine.Albusurile le-am

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Deliciosi!***** La Multi Ani 2012! draga Gabriela.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tort cu branza, biscuiti si fructe