Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
½ pahar unt proaspat, 1/3 pahar zahar pudra, 1 ou, 1 paharel rom, ¼ pahar nuci pisate marunt, 1 praf zahar vanilat, faina cit cuprinde, 1 ou pentru uns, 2-3 lingurite zahar tos
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga oul si se mai freaca pina incepe sa faca basici. Se pune romul, zaharul vanilat si nucile, apoi se framinta cu faina necesara pentru a obtine un aluat potrivit de tare. Se lasa aluatul lucrat 20-30 minute la rece, apoi foarte repede se intinde o foaie de 1cm grosime, se taie cu paharul sau formele de fursecuri, se unge fiecare cu ou, se presara cu zahar si se asaza in tava de copt unsa. Se da la cuptorul bine infierbintat, intretinind un foc potrivit Se scot din tava fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu rom" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009
Delicioase