se freaca untul spuma cu zaharul,apoi se adauga ouale unul cate unul, restul mirodeniilor,faina si la sfarsit stafidele stoarse de apa si coaja de portocala;se pun gramajoare cu lingurita la distanta de 3 cm intre ele pt.ca se latesc la copt-se coc in tava tapetata cu hartie pergament cca 10 min.la 180 grade;dupa racire se deseneaza dungi de ciocolata neagra topita;sunt delicioase,desi nu par,asa latite cum au iesit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii