autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu vanilie

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
- unt 300 g, - faina 350 g, - zahar 250 g, - 1 ou, - esenta vanilie, - sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati intr-un castron untul cu zaharul, vanilia (2 lingurite) si oul cu mixerul cam 3 min. Apoi adaugati faina si sarea si le amestecati pana se omogenizeaza perfect. Le bagati la frigider pentru jumatate de ora. Incalziti cuptorul la 160°C , le puneti gramajoare cu spritul in tava neunsa. Le coaceti la cuptor 15 min. si sunt gata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu vanilie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu vanilie si glazura de ciocolata

Fursecuri cu vanilie si glazura de ciocolata

Se preincalzeste cuptorul. Se amesteca bine cu mixerul: margarina, zaharul, zaharul Bourbon, oul,

3 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu vanilie si ciocolata

Fursecuri cu vanilie si ciocolata

Ciocolata se taie in bucati mici. Untul se lasa sa fie la temperatura camerei. Untul se mixeaza

0 voturi    0 comentarii
20 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - unt 300 g
  • - faina 350 g
  • - zahar 250 g
  • - 1 ou
  • - esenta vanilie
  • - sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Choux a la creme cu lamaie si menta