Se framanta un aluat din toate ingredientele enumerate si se da la rece pentru o jumatate de ora. Se intinde o foaie de 5-6mm. si se decupeaza forme diferite in functie de ce aveti la dispozitie- (inimioare, flori, ratuste, iepurasi etc.) Tava de copt se tapeteaza cu hartie si fara s-o ungem cu nimic asezam formele si le dam la cuptor timp de 20 min. la o temperatura de 190 grade. Se scot, se racesc si se umplu doua cate doua cu dulceata unele, cu peltea altele. Am folosit forme decupate la mijloc sa se poata vedea dulceata frumos colorata. Cele in forma de braduti, ratusca si iepuras le-am pudrat numai cu zahar. Aceste fursecuri sunt aspectuase si arata bine pe masa de Craciun langa un cozonac de casa bun. Se pot pregati mai din timp, deoarece cu cat stau mai mult cu atat se fragezesc si sunt mai bune.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii