autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

fursecuri delicioase

Autor: bartchevici alina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bartchevici alina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iunie 2007

Ingrediente
200g margarina / unt, 200g zahar,400-450g faina, 2 oua, 1 plic zahar vanilat, coaja rasa d lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

29 voturi

Mod de preparare

se freaca margarina cu zaharul, adaugi apoi ouale, vanilia si coaja rasa d lamaie si framantati pana obtineti un aluat omogen.il intinzi in foi nu prea subtiri din care tai fursecuri cu paharul sau cu forme speciake.le asezati intr-o tava tapetata cu faina la distanta de 1cm si le coaceti la foc potrivit pana se rumenesc putin marginile.
Daca ti-a placut reteta noastra "fursecuri delicioase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosii (reteta bunici)

Gogosii (reteta bunici)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul

29 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
Cuib de viespe

Cuib de viespe

Se framanta faina cu margarina,galbenusurle cu drojdia in muiata in putin lapte caldut si zaharul

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

    Merita de incercat. Sunt spornice

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

29 voturi

Ingrediente

  • 200g margarina / unt
  • 200g zahar,400-450g faina
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa d lamaie.

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Merita de incercat. Sunt spornice

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri Alfajores