Ingrediente
pentru aluat250 g unt sau margarina,125 g zahar,2 plicuri zahar vanilat(sau esenta),un ou,3 galbenusuri,250 g faina,150 g amidon de porumb(Gustin), pentru ornat100 g ciocolata alba+o lingurita de ulei sau unt, g nuca de cocos deshidratata
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
6 voturi
Mod de preparare
2.Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza in aluat.Aluatul se pune intr-o tava neunsa cu pistolul special pentru fursecuri,sub forma de floricele sau daca nu avem se pun gramajoare ,usor distantate cu lingurita si se da tava la copt,cca.20 minute,in cuptorul preincalzit.
3.Fursecurile se scot din tava si se lasa la racit.
4 Se topeste ciocolata cu lingurita de unt sau ulei la bain marin apoi fiecare fursec se trece prin ciocolata si apoi prin nuca de cocos deshidratata.Se dau la rece cateva minute
Pofta buna!