autor:

anuta

» » Prajituri

Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2016

Ingrediente
pentru aluat250 g unt sau margarina,125 g zahar,2 plicuri zahar vanilat(sau esenta),un ou,3 galbenusuri,250 g faina,150 g amidon de porumb(Gustin), pentru ornat100 g ciocolata alba+o lingurita de ulei sau unt,100 g nuca de cocos deshidratata

Dificultate: Medie Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul.
2.Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza in aluat.Aluatul se pune intr-o tava neunsa cu pistolul special pentru fursecuri,sub forma de floricele sau daca nu avem se pun gramajoare ,usor distantate cu lingurita si se da tava la copt,cca.20 minute,in cuptorul preincalzit.
3.Fursecurile se scot din tava si se lasa la racit.
4 Se topeste ciocolata cu lingurita de unt sau ulei la bain marin apoi fiecare fursec se trece prin ciocolata si apoi prin nuca de cocos deshidratata.Se dau la rece cateva minute

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu ciocolata alba si cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Mosocoarna - Placinta cu prune

Mosocoarna - Placinta cu prune

In laptele caldut dizolvam drojdia proaspata, impreuna cu zaharul si o lingura de faina. Acoperim

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Clatite cu branza la cuptor

Clatite cu branza la cuptor

Pentru clatite: Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina cernuta si treptat, treptat laptele si

68 voturi    19 comentarii
2h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • pentru aluat250 g unt sau margarina,125 g zahar,2 plicuri zahar vanilat(sau esenta),un ou,3 galbenusuri,250 g faina,150 g amidon de porumb(Gustin)
  • pentru ornat100 g ciocolata alba+o lingurita de ulei sau unt,100 g nuca de cocos deshidratata

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

3 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec cu mac si lamaie Chec cu mac si lamaie

Mixam impreuna untul cu zaharul pana devine spumos, dupa care adaugam pe rand ouale si apoi macul. Faina amestecata cu praful de copt

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu nuca si crema de vanilie Prajitura cu nuca si crema de vanilie

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Separam galbenusurile de albus. Nuca impreuna cu faina si cu praful de copt le

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu nuca, crema de ness si mascarpone