autor:

laura

» » Dulciuri diverse

Fursecuri glazurate

Autor: laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Ingrediente
500g faina, 2 plicuri praf de copt, 2 albusuri de ou, 260g zahar, Ciocolata, nuca, stafide sau alune, Esenta de rom sau migdale dupa gust, 500g unt, 2 plicuri zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul bine, apoi se adauga zaharul si se amesteca pana se formeaza o pasta fina. Se continua cu faina treptat ( amestecata cu praful de copt), albusurile de ou si se rade ciocolata, nuca (100g).

Se pune in tava unsa cu ulei si se lasa la cuptor circa 15 -20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri glazurate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri glazurate

Fursecuri glazurate

Margarina moale se mixeaza cu zahrul, pana devine spuma. Adaugam ouale,zaharul vanilat si esenta

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Dulciuri diverse
Clătite cu dulceaţă de cireşe

Clătite cu dulceaţă de cireşe

Poate-mi fac timp data viitoare să postez şi o reţetă clasică de clătite. Eu o fac pe aceea

5 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g faina
  • 2 plicuri praf de copt
  • 2 albusuri de ou
  • 260g zahar
  • Ciocolata
  • nuca
  • stafide sau alune
  • Esenta de rom sau migdale dupa gust
  • 500g unt
  • 2 plicuri zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu cacao si crema de prune uscate