Fursecuri glazurate

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 2 plicuri praf de copt
  • 2 albusuri de ou
  • 260g zahar
  • Ciocolata, nuca, stafide sau alune
  • Esenta de rom sau migdale dupa gust
  • 500g unt
  • 2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Se freaca untul bine, apoi se adauga zaharul si se amesteca pana se formeaza o pasta fina. Se continua cu faina treptat ( amestecata cu praful de copt), albusurile de ou si se rade ciocolata, nuca (100g).

Se pune in tava unsa cu ulei si se lasa la cuptor circa 15 -20 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor