Fursecuri glazurate

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina
  • 2 plicuri praf de copt
  • 2 albusuri de ou
  • 260g zahar
  • Ciocolata, nuca, stafide sau alune
  • Esenta de rom sau migdale dupa gust
  • 500g unt
  • 2 plicuri zahar vanilat

Mod de preparare

Se freaca untul bine, apoi se adauga zaharul si se amesteca pana se formeaza o pasta fina. Se continua cu faina treptat ( amestecata cu praful de copt), albusurile de ou si se rade ciocolata, nuca (100g).

Se pune in tava unsa cu ulei si se lasa la cuptor circa 15 -20 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise