Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul pudra si romul. Se adauga galbenusurile si untul moale (topit, dar rece), realizind operatia prin rasturnarea compozitiei. Se pune apoi faina, se rastoarna la fel pina se incorporeaza, chiar daca dispare spuma. Se ia apoi mereu din marginea compozitiei cite o lingurita, din care se fac rotunduri mici si plate, care se pun in tava la distanta de 3 cm. Se pun tava la cuptorul cu foc potrivit pentru 20 de minute. Cu un cutit cu lama fina se scot fursecurile cit mai rapid. Se orneaza cu serbet de trandafiri, de cacao sau de lamiie, lipindu-le pe mijloc fragmente din fructe confiate.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii