autor:

delicious flavours

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Fusilli cu bilute de carne tocata

Autor: delicious flavours (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 decembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: delicious flavours (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 decembrie 2011

Ingrediente
-250-300 gr fusilli, -250-300 gr carne tocata, -1 ou, -1 ceapa mica, -1 catel usturoi pisat, -3-4 linguri pesmet, -cimbru, -patrunjel, -sare, piper, -500 ml pasta rosii, -1 lingurita pasta ardei iute (optional), -busuioc, -oregano, -rozmarin

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj.
In timpul aceasta tocam marunt ceapa, pisam usturioul si impreuna cu oul, pesmetul, cimbrul si patrunjelul adaugam la carnea tocata. Condimentam cu sare si piper, amestecam bine cu manutele si formam bilute mici, pe care mai apoi le punem intr-o tava unsa cu putin ulei de masline. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc bilutele.
La pasta de rosii adaugam busuioc, oregano, rozmarin, condimentam cu sare si piper, eu in plus am mai adaugat o lingurita mica de pasta de ardei iute, deoarece imi plac mancarurile picante.
Scoatem bilutele din cuptor si daca s-au rumenit frumos le punem peste sosul de rosii intr-un vas termorezistent si mai punem inapoi in cuptor aprox 20-25 minute.
Sosul astfel obtinut il punem peste pastele fierte si sunt gata de servit.
Pofta buna!

Inspiratie:Mitinita
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu bilute de carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paine de casa neframantata , cu cartofi

Paine de casa neframantata , cu cartofi

Durata de dospire la rece a acestei paini este intre 17-24 de ore cand folosim 1 liculet drojdie

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Paste si pizza
Pizza cu bacon

Pizza cu bacon

Se amesteca intr-un vas drojdia cu 1 lingura de faina, 3 linguri de apa calda si zaharul pana devine

4 voturi    2 comentarii
50 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • delicious flavours

    delicious flavours (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2011

    Ms si va pup! P.S. Cum ti-au iesit pastele, draga mea? :))

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2011

    O bunatate ,cum sa nu nu iti placa asa ceva !

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 08 decembrie 2011

    Imi place reteta, fac si eu maine.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • -250-300 gr fusilli
  • -250-300 gr carne tocata
  • -1 ou
  • -1 ceapa mica
  • -1 catel usturoi pisat
  • -3-4 linguri pesmet
  • -cimbru
  • -patrunjel
  • -sare
  • piper
  • -500 ml pasta rosii
  • -1 lingurita pasta ardei iute (optional)
  • -busuioc
  • -oregano
  • -rozmarin

Raporteaza reteta

Retete
de delicious flavours
Chocolate Muffins

Chocolate Muffins

Incalzim laptele si adaugam ciocolata rupta bucatele amestecand pana se topeste, apoi punem deoparte

2 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Paste cu zucchini la cuptor

Paste cu zucchini la cuptor

Tocam ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei, separat spalam, curatam si taiem bucati mai

2 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Hake la cuptor

Hake la cuptor

Daca pestele este congelat, il lasam cateva ore la dezghetat apoi il punem la marinat in laptele

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

delicious flavours (Chef de cuisine)

Ms si va pup! P.S. Cum ti-au iesit pastele, draga mea? :))

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Macaroane cu ceapa si branza de oi