autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Fusilli cu perisoare

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 2 cepe, , 4 linguri ulei, , 1 cutie rosii decojite (continut 800 g), , 1 lingura patrunjel verde tocat, , sare,, piper, , 400 g carne tocata, , 1 lingurita oregano (uscat), , 400 g macaroane spiralate (Fusilli), , 2 linguri masline negre taiate felii.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca. Jumatate se caleste in uleiul incins. Se adauga rosiile cu zeama cu tot si patrunjelul tocat, se sareaza si se pipereaza. · Se framanta carnea tocata cu ceapa cruda ramasa si cu oregano si se fac aproximativ 12 perisoare, care se rumenesc circa 8 minute in uleiul fierbinte. Spiralele se fierb “al dente” in apa cu sare. ¸ Se introduc perisoarele si feliile de masline in sos, se mai gusta o data de sare si piper si se servesc fierbinti cu spiralele bine scurse.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PLACINTA DE CARNE CU CARTOFI SI PASTARNAC

PLACINTA DE CARNE CU CARTOFI SI PASTARNAC

Se pune la incalzit uleiul intr-o tigaie,adaugati ceapa si usturoiul sa se inmoaie timp de 3-4 min.Adaugati

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de pui in crusta de alune

Rulada de pui in crusta de alune

Desfac peptul de pui, sa obtin o foaie dreptunghiulara. Bat pieptul de pui pana obtin o foaie subtire

140 voturi    36 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 1 cutie rosii decojite (continut 800 g)
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • sare,
  • piper
  • 400 g carne tocata
  • 1 lingurita oregano (uscat)
  • 400 g macaroane spiralate (Fusilli)
  • 2 linguri masline negre taiate felii.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Chiftelute fine