autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Fusilli cu perisoare

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 2 cepe, , 4 linguri ulei, , 1 cutie rosii decojite (continut 800 g), , 1 lingura patrunjel verde tocat, , sare,, piper, , 400 g carne tocata, , 1 lingurita oregano (uscat), , 400 g macaroane spiralate (Fusilli), , 2 linguri masline negre taiate felii.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca. Jumatate se caleste in uleiul incins. Se adauga rosiile cu zeama cu tot si patrunjelul tocat, se sareaza si se pipereaza. · Se framanta carnea tocata cu ceapa cruda ramasa si cu oregano si se fac aproximativ 12 perisoare, care se rumenesc circa 8 minute in uleiul fierbinte. Spiralele se fierb “al dente” in apa cu sare. ¸ Se introduc perisoarele si feliile de masline in sos, se mai gusta o data de sare si piper si se servesc fierbinti cu spiralele bine scurse.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)

Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)

Se pune limba la fiert impreuna cu ceapa, prazul,morcovii si foile de dafin,se pune apa de trei degete

8 voturi    7 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Intr-un vas se pune carnea tocata, se adauga ceapa tocata fin, morcovii rasi prin razatoarea mica,

3 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • 1 cutie rosii decojite (continut 800 g)
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • sare,
  • piper
  • 400 g carne tocata
  • 1 lingurita oregano (uscat)
  • 400 g macaroane spiralate (Fusilli)
  • 2 linguri masline negre taiate felii.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Evantai de vinete cu dovlecel, bacon si rosii