Am fiert pastele cu putina sare.
Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul.
Pentru sos am tăiat pieptul de pui și l-am condimentat puțin (boia, piper, sare, usturoi granulat) și l-am călit puțin într-o lingura de ulei pana s-a rumenit.
L-am scos din tigaie și în același ulei am pus un cățel de usturoi tăiat mărunt, iar după 15 secunde ceapa mărunțită și un praf de sare.
Le-am lăsat 3 minute sa se caleasca puțin după care am adăugat înapoi carnea, iar după un minut ciupercile și ardeiul.
Lăsăm 10 minute pana când ciupercile își lasă zeama, amestecand din când în când.
Adăugăm roșiile în bulion mărunțite și 3 linguri de apa și mai lăsam 7-10 minute. Punem doi căței de usturoi pisati cu putina sare și apa și adăugăm piper, boia și sare după gust.
Oprim și adăugăm busuiocul.
Scurgem pastele de apa bine și în aceeași oala adăugăm sosul, apoi smântâna și jumătate din cașcaval și omogenizam.
Mutam într-o tava pentru cuptor (eu am folosit tava de ceramica). Punem restul de cașcaval deasupra, mai presară puțin busuioc sau oregano și lăsam pentru 15 minute la cuptor.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii