Gaina coapta in bere

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o gaina potrivita
  • 400ml bere bruna
  • 1kg cartofi
  • 4 linguri cu smantana
  • 3 catei usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin.

Mod de preparare

condimenteaza bine gaina dupa care aseaz-o intr-un vas.Toarna berea bruna si las-o la cuptor,o ora.Din cand in cand,unge gaina cu bere.Intre timp,fierbe cartofii in coaja.Dupa ce s-au fiert,curata-i de coaja si aseaza-i intr-o tava.Amesteca apoi smantana cu uleiul de masline,usturoiul pisat bine,putina sare si rozmarin.Stropeste cartofii cu acest amestec si lasa-i la cuptor pana se rumenesc.Serveste friptura de gaina alaturi de cartofii copti si legume asortate.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise