La acesta retesta este importanta ornarea
intr-o farfurie se pune o felie de paine de aproxemativ 3 cm inaltime /peste ea se toarna sos si se adauga carnea/painea trebuie
sa absoarba sosul.
1 asezam carnea taiata in bucatele nu prea mari in tava/ o saram/presaram cu piper/dam la cuptor 190 grade si o gatim semifabricat
2 rumenim ceapa si adaugam usturoiul taiat marunt pentru un minut
3 adaugam rosia faramitata si asteptam sa dea in clocot
4 adaugam maslinele cu tot cu sucul din borcan/ eu am cumparat la cintar si nu aveam suc
5 asezam carnea peste sos/ acoperim cu capac si lasam la foc mic pentru 20 de minute/ adaugam sare dupa necesitate
Pofta buna!!!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii