autor:

Anonim

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

gaina rasol cu legume si hrean

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
carne de gaina, telina, patrunjel si pastarnac radacina,ceapa,cartofi, patrunjel verde, hrean, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea de gaina se fierbe in apa cu sare, se spumeaza,se adauga morcovii, telina,ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul apoi se fierb.
Carnea fiarta se scoate separat, se lasa sa se raceasca putin,se portioneaza si se pastreaza intr-un vas cu supa strecurata. Morcovii fierti se pastreaza in putina supa.
Daca ti-a placut reteta noastra "gaina rasol cu legume si hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de rosii cu galuste de gris

Supa de rosii cu galuste de gris

Se pune bulionul cu apa la fiert. Se bate oul cu un praf de sare si bicarbonatul, apoi se adauga

18 voturi    6 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza a`la Flory

Varza a`la Flory

Aceasta reteta e inventia lui Flory inspirata din varza a`la cluj. Ceapa se taie marunt si se caleste

6 voturi    12 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de gaina
  • telina
  • patrunjel si pastarnac radacina,ceapa,cartofi
  • patrunjel verde
  • hrean
  • otet
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Draniki