autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

galuste cu branza de vaci si smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, smantana, sare, oua, faina, gris

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu oua, sare, faina, gris si se omogenizeaza. Din compozitia obtinuta se portioneaza bucati mici cu aujutorul linguritei si se introduc intr-un vas cu apa clocotita. Se fierb si se scot intr-un platou metalic.
Daca ti-a placut reteta noastra "galuste cu branza de vaci si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

Curatati spanacul de codite si apoi spălaţi frunzele sub jet de apă.Puneti apa la fiert si daţi-i

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ceapa cu ficat de vitel

Tocanita de ceapa cu ficat de vitel

Spalam si curatam ficatul de pielite. Il taiem bucatele pe care le punem in lapte. Curatam si

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • branza de vaci
  • smantana
  • sare
  • oua
  • faina
  • gris

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de fasole uscata cu costita la gratar