autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

galuste cu branza de vaci si smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, smantana, sare, oua, faina, gris

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu oua, sare, faina, gris si se omogenizeaza. Din compozitia obtinuta se portioneaza bucati mici cu aujutorul linguritei si se introduc intr-un vas cu apa clocotita. Se fierb si se scot intr-un platou metalic.
Daca ti-a placut reteta noastra "galuste cu branza de vaci si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi dulci

Piure de cartofi dulci

Cartofii dulci se prepara ca si cartofii obisnuiti, doar ca au un gust mai aparte (dulce, cum le

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
FRIPTURA DE PASTAI GALBENE

FRIPTURA DE PASTAI GALBENE

Se curata pastaile si se spala. Se pune uleiul, apoi pastaile, delicatul, supa si se acopera oala

2 voturi    3 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • branza de vaci
  • smantana
  • sare
  • oua
  • faina
  • gris

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciulama de teci