galuste cu branza de vaci si smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza de vaci
  • smantana
  • sare
  • oua
  • faina
  • gris

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu oua, sare, faina, gris si se omogenizeaza. Din compozitia obtinuta se portioneaza bucati mici cu aujutorul linguritei si se introduc intr-un vas cu apa clocotita. Se fierb si se scot intr-un platou metalic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor