Ceapa tocata marunt se prajeste in ulei, sub capac, se presara bo-iaua, se adauga camea tocata, rosiile curatate de coaja si ardeii taiati marunt. Se sareaza, se condimenteaza si se inabusa cu putina apa. Din oua, faina si putina sare se amesteca o compozitie pentru galustele care se iau cu lingura de la marginea farfuriei si se fierb in apa cu sare. Se scot cu spumiera si se asaza peste carnea inabusita, se amesteca, se incalzesc impreuna si se servesc cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii