Pui apa cu sare la fiert , pana fierbe apa faci galustele:adaugi faina intr-un castron si o amesteci cu ouale si cu putina apa. Aluatul nu trebuie sa-ti iasa nici tare si nici moale. Cand fierbe apa tai cu lingurita galustele in oala.Le lasi sa fiarba vreo 10-15 min.(cand sunt gata fietre trebuie sa fie exact ca si macaroanele). Dupa ce s-au fiert strecoara-le si punele deoparte.
Intre timp separat in alta cratita pui uleiul,morcovii razuiti pe razatoarea mare, iar ardeii si ceapa taiate fasii.Cand aceastea s-au calit le codimentezi cu sare, delikat, boia si piper si adaugi pulpele de pui spalate.Adauga dupa aceea apa cat sa treaca peste pulpe si lasa-le sa fiarba.
Dupa ce s-au fiert pulpele adauga galustele si ami lasa-le 2 min. pe foc.Va doresc pofta buna!
Cui ii place smantana poate adauga 2-3 linguri de smantana in sos inainte sa adaugati galustele.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii