Galuste cu rosii

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru de apa cu 1 cub de supa de pui,
  • 200 de grame de faina de porumb (mamaliga),
  • 4 linguri parmezan,
  • 100 ml. smantana,
  • 700 g. rosii cherry,
  • frunze de menta;
  • Pentru vinegreta:
  • 2 linguri suc de lamaie,
  • 4 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • ierburi de Provence;

Mod de preparare

1.Se pune apa cu cu cubuletul de supa de pui la fiert. Se toarna malaiul,se lasa sa se ingroase la foc mic, amestecand regulat.Se adauga parmezanul si smantana.

Se amesteca bine si lasa sa se raceasca.

2.Folosind o lingura, se iau bile mici din mamaliga racita si in mijlocul fiecareia se pune o rosie cherry.Galustele obtinute se pun pe un platou.

3.Se prepara sosul vinegreta cu suc de lamaie, ulei de masline, sare si ierburi de Provence.

4.Se servesc chiftelutele cu sos de vinegreta si se orneaza cu menta proaspata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor