autor:

Maria Lupean

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

GALUSTE DE CARNE CU LEGUME

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 03 septembrie 2009

Ingrediente
-150g carne tocata, -1 ou, -1/4 lingurita sare, -2 linguri de ceapa taiata cubulete, -4 linguri tarate de grau, -1 lingura ulei, -piper dupa gust, -2 cepe rosii, -1 lingura unt, -200g rosii, -150g mazare verde, -2 linguri patrunjel tocat, -maghiran dupa gust, -4 linguri apa rece

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Carnea se amesteca cu oul, sarea, ceapa taiata cubulete,taatele de grau, uleiul, piperul si 4 linguri de apa rece. Din amestecul obtinut se fac galustele.
2. Ceapa rosie se taie si se caleste in untul in incis, apoi se adauga si rosiiile si galustele si se acopera cu un capac.
3. Dupa 7-8 minute se adauga mazarea si se condimenteaza dupa gust.
4. Dupa alte 7-8 minute se presara patrunjelul si maghiranul.
Se poate servi cu salata, macaroane sau orez.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "GALUSTE DE CARNE CU LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Curcan la cuptor

Curcan la cuptor

Se dezoseaza pulpele, separat intr-un castron se pun 100 ml vin cu condimentele si cubul Knorr pana

22 voturi    7 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de praz cu masline

Mancare de praz cu masline

Curatam prazul, indepartam primele folii si il taiem in rondele grosute. Il oparim in apa clocotita

14 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • -150g carne tocata
  • -1 ou
  • -1/4 lingurita sare
  • -2 linguri de ceapa taiata cubulete
  • -4 linguri tarate de grau
  • -1 lingura ulei
  • -piper dupa gust
  • -2 cepe rosii
  • -1 lingura unt
  • -200g rosii
  • -150g mazare verde
  • -2 linguri patrunjel tocat
  • -maghiran dupa gust
  • -4 linguri apa rece

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul Intr-o oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore). Se copleteaza

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Iahnie de fasole alba cu pui