Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Se curata, se sfarima fierbinti si se amesteca cu jumatate din unt, ouale intregi si o lingura cu faina. Se formeaza galuste(gnochi), se tavalesc in faina. Se fierb in apa clocotita cu o lingurita de sare. Pe masura ce se ridica la suprafata apei, se iau cu o paleta, se asaza rinduri intr-o cratita unsa cu unt si se presara fiecare rind cu cascaval ras. Restul de unt in bucatele se pune deasupra. Se dau 15 minute la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii