autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Galuste de cartofi umplute cu sunca si carne

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g cartofi fainosi, , 250 g faina, , 1 ou, , 2 linguri lapte, , sare, , 1 ceapa, , 20 g unt, , 100 g sunca, , 200 g carne tocata si condimentata pentru carnati, , 1 lingurita maghiran (uscat), , 1/2 legatura patrunjel verde tocat, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofii si se fierb - cu coaja - circa 20 de minute, in apa putina. Se scurg, se curata si se sfarma (ca pentru piure). Se amesteca cu faina, laptele, oul si putina sare, pana ce se obtine un aluat neted. - Ceapa curatata se taie marunt si se dunstuieste circa 3 minute in untul incins. - Se taie sunca bucatele, se amesteca bine cu carnea tocata, ceapa si verdeata si se gusta de sare si piper. - Cu palmele umezite se fac 8 galuste si in mijlocul fiecareia se introduce cate-o lingurita de umplutura. - Se fierb apoi in multa apa cu sare - circa 20 de minute, la foc mic - si se servesc fierbinti, cu salata de varza acra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de cartofi umplute cu sunca si carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Punem foile de varza sa dea un clocot in apa cu sare, le scurgem si le rulam, lasandu-le sa se raceasca.

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARTOFI

MUSACA DE CARTOFI

Se curata cartofii de coaja,se taie felii si se fierb putin in apa cu sare(atentie sa nu se farame).Dupa

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ana Maria Radu , 20 noiembrie 2014

    astazi incerc si eu aceasta reteta

  • Fara foto

    Petre Florentina , 13 aprilie 2014

    interesant....

  • Fara foto

    Marilena Mary , 02 februarie 2014

    voi incerca aceasta reteta

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 500 g cartofi fainosi
  • 250 g faina
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • sare
  • 1 ceapa
  • 20 g unt
  • 100 g sunca
  • 200 g carne tocata si condimentata pentru carnati
  • 1 lingurita maghiran (uscat)
  • 1/2 legatura patrunjel verde tocat
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan