Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
400 g legume asortate (morcovi, radacina de patrunjel, telina), 400 g piept de pui, 2 galbenusuri, 4linguri faina, 2 linguri nuci macinate, sare, piper, 250 g orez, 4 rosii, 2 cepe, 2 linguri ulei, 300 ml smantana, 400 ml supa, 200 ml vin, o lingurita amidon.
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
Se curata legumele si se rad. Carnea se toaca si se framanta cu galbenusurile, faina, nucile, legumele rase, sare si piper. Se fac bilute din aceasta compozitie si se pun la fiert in apa sarata. Se fierb 10 min. Se fierbe orezul. Se decojesc rosiile si se taie cuburi. Se adauga ceapa si se calesc in ulei. Se adauga apoi orezul fiert si scurs. Smantana se fierbe cu supa si vin. Amidonul se amesteca cu 2 linguri de apa si se leaga sosul. Se adauga legumele si galustele si se incalzesc in sos.
Se serveste imediat, dar este la fel de bun si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de pasare cu orez" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Spalam pieptul de pui, il scurgem bine de apa si il taiem pe lungime, in 3-4 felii potrivite. Acoperim
11 voturi
7 comentarii
1h
Incingem uleiul de masline intr-o tigaie sau Wok, dar sa nu se arda si adaugam carnea taiata in
2 voturi
1 comentariu
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate