autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Galuste de pui

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2009

Ingrediente
200g piept de pui, 200g carnat proaspatsau carne tocata, 3 felii de piine muiate in lapte, 1/8l lapte, sare, piper, nucusoara, patrunjel verde, 1 lingurita unt, coaja rasa de la o lamiie, 1 ceapa tocata, 1 ceasca sos alb, 1 ceasca supa de pui, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se toaca carnea de pui si se amesteca cu cea de carnati (sau carne tocata). Se pune piinea stoarsa, oul se fac galuste (chiftelute rotunde) care se fierb in abur de supa cam 5 min, apoi se toarna in supa. Se adauga in supa ceapa bine inabusita si coaja de lamiie. Se adauga sosul alb, se amesteca totul usor pina se ingroasa si se fierb galustile. Se presara patrunjelul si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

-Se curăță, se spală bine carnea (eu am dezosat pieptul și i-am înlăturat pielea), se

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Parlim bucatile de carne pe flacara aragazului, le spalam bine si pulpele le taiem in doua, adica

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 200g piept de pui
  • 200g carnat proaspatsau carne tocata
  • 3 felii de piine muiate in lapte
  • 1/8l lapte
  • sare
  • piper
  • nucusoara
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita unt
  • coaja rasa de la o lamiie
  • 1 ceapa tocata
  • 1 ceasca sos alb
  • 1 ceasca supa de pui
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Placinta din lavas cu carne