autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu carne

Galuste de pui

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2009

Ingrediente
200g piept de pui, 200g carnat proaspatsau carne tocata, 3 felii de piine muiate in lapte, 1/8l lapte, sare, piper, nucusoara, patrunjel verde, 1 lingurita unt, coaja rasa de la o lamiie, 1 ceapa tocata, 1 ceasca sos alb, 1 ceasca supa de pui, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se toaca carnea de pui si se amesteca cu cea de carnati (sau carne tocata). Se pune piinea stoarsa, oul se fac galuste (chiftelute rotunde) care se fierb in abur de supa cam 5 min, apoi se toarna in supa. Se adauga in supa ceapa bine inabusita si coaja de lamiie. Se adauga sosul alb, se amesteca totul usor pina se ingroasa si se fierb galustile. Se presara patrunjelul si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Pregatim intai galustele. Separam oualele. Batem albusul spuma cu putina sare, adaugam in ploaie

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Supa de pui cu galuste de gris

Supa de pui cu galuste de gris

Se pune puiul la fiert( eu pun 7-8 litri deoarece din pulpe piept si o parte din supa le folosesc

2 voturi    1 comentariu
1h
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 200g piept de pui
  • 200g carnat proaspatsau carne tocata
  • 3 felii de piine muiate in lapte
  • 1/8l lapte
  • sare
  • piper
  • nucusoara
  • patrunjel verde
  • 1 lingurita unt
  • coaja rasa de la o lamiie
  • 1 ceapa tocata
  • 1 ceasca sos alb
  • 1 ceasca supa de pui
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Sarmalute din carne de manzat in foi de Stevie