Se scot oasele si se trece carnea prin masina, impreuna cu ceapa cruda, painea muiata in lapte. Se adauga piper, sare, oua, verdeata tocata foarte fin si faina. Se amesteca totul bine si se fac galuste. Se fierbe zarzavatul de supa odata cu cartofii. In aceasta zeama foarte scazuta se fierb galustele. Se scot, se aseaza pe o farfurie si in zeama in care au fiert se desface smantana. Cu acest sos se acopera galustele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii