autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

galuste de stiuca cu smantana

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
1 kg stiuca, 1/4 kg smantana, 1/2 kg cartofi, zarzavat de supa, 2 oua, verdeata, 1 lingura faina, 1 ceapa, 1 felie franzela, 1 cescuta de lapte, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se scot oasele si se trece carnea prin masina, impreuna cu ceapa cruda, painea muiata in lapte. Se adauga piper, sare, oua, verdeata tocata foarte fin si faina. Se amesteca totul bine si se fac galuste. Se fierbe zarzavatul de supa odata cu cartofii. In aceasta zeama foarte scazuta se fierb galustele. Se scot, se aseaza pe o farfurie si in zeama in care au fiert se desface smantana. Cu acest sos se acopera galustele.
Daca ti-a placut reteta noastra "galuste de stiuca cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Sea Bass la grill cu legume

Sea Bass la grill cu legume

Sea bass(Robalo)este un peste de apã sãratã,francezi il cheamã Lup de mare.Iubitorii de peste

10 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
File de peste cu stafide galbene si cu coacaze uscate.

File de peste cu stafide galbene si cu coacaze uscate.

Se pun fileurile de pangasius in (tava teflon) eu pun intr-o oala de lut cu capac,cele doua fileuri

3 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Super !

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

    intradevar o reteta foarte buna ;am salvat-o

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Delicios. E o idee minunata.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg stiuca
  • 1/4 kg smantana
  • 1/2 kg cartofi
  • zarzavat de supa
  • 2 oua
  • verdeata
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 1 felie franzela
  • 1 cescuta de lapte
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Medalioane de Pescada cu creveti