Se scot oasele si se trece carnea prin masina, impreuna cu ceapa cruda, painea muiata in lapte. Se adauga piper, sare, oua, verdeata tocata foarte fin si faina. Se amesteca totul bine si se fac galuste. Se fierbe zarzavatul de supa odata cu cartofii. In aceasta zeama foarte scazuta se fierb galustele. Se scot, se aseaza pe o farfurie si in zeama in care au fiert se desface smantana. Cu acest sos se acopera galustele.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii