Galustele. Se pune la fiert laptele cu 30 g unt, sare si 1/2 lingurita de ace de rozmarin. Cand da in clocot, se toarna malaiul in ploaie si se fierbe, amestecand intruna pana se desprinde de fundul cratitei. Se lasa putin sa se raceasca, se incorporeaza untul si se fac circa 12 galuste, care se fierb zece minute in apa cu sare.
Mancarica. Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie in patru. Telina se taie rondele. Ceapa si usturoiul, curatate si tocate, se calesc putin, impreuna cu restul de rozmarin in uleiul incins. Se adauga rosiile si telina, se sting cu zeama de legume si se lasa sa dunstuiasca circa 10-15 minute. Apoi, se gusta de sare si piper. Galustele scurse se rumenesc in untul ramas (30 g), se asaza peste mancarica de rosii si se presara - dupa gust - cu putin rozmarin.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii