Se curata varza, se spala,se taie in jumatate, se scoate cotorul si se taie foarte fin.Se amesteca cu pireul de mere, cu mierea, sarea, vinul rosu,se incorporeaza scortisoara si cca. 4ore lasam sa se patrunda toate aromele.INn untul incins se caleste ceapa, se adauga varza rosie, presarata cu piper sise caleste totul , pe foc mic cca. 30min.Se curata marulsi se rade peste varza.Amidonul alimentar se amesteca cu putina apa rece si se pune deasemenea peste varza ca sa se ingroasa. Scoatem bucata de scortisoara.Se lasa compozitia de varza sa se mai raceasca si apoi, cu maiiinile ude formam galuste de varza rosie,pe care le tinem in congelator 2ore. Se scot galustele din congelator, se presara cu faina, le trecem prin ou, apoi prin pesmet si le frigem in ulei incins.Se servesc cu sos de curry.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii