autor:

Vekas

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Galuste umplute cu varza rosie

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2006

Ingrediente
(pentru 4 persoane):500gr. varza rosie,2 linguri piure de mere,1bucata scortisoara, 1lingura miere,sare, 150ml. vin rosu,2cepe taiate felii,1lingura unt de gatit,piper, 1 mar, 2linguri amidon alimentar,40gr.faina, 2oua,sare, pesmet,ulei pentru fript

Dificultate: Ridicata Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curata varza, se spala,se taie in jumatate, se scoate cotorul si se taie foarte fin.Se amesteca cu pireul de mere, cu mierea, sarea, vinul rosu,se incorporeaza scortisoara si cca. 4ore lasam sa se patrunda toate aromele.INn untul incins se caleste ceapa, se adauga varza rosie, presarata cu piper sise caleste totul , pe foc mic cca. 30min.Se curata marulsi se rade peste varza.Amidonul alimentar se amesteca cu putina apa rece si se pune deasemenea peste varza ca sa se ingroasa. Scoatem bucata de scortisoara.Se lasa compozitia de varza sa se mai raceasca si apoi, cu maiiinile ude formam galuste de varza rosie,pe care le tinem in congelator 2ore. Se scot galustele din congelator, se presara cu faina, le trecem prin ou, apoi prin pesmet si le frigem in ulei incins.Se servesc cu sos de curry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste umplute cu varza rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie

Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie

Cartofii se fierb in coaja cam 20 minute. Varza se feliaza fasii. Ceapa se curata si se infig cuisoarele

10 voturi    3 comentarii
1h
Retete vegetariene
SPANAC LA CUPTOR

SPANAC LA CUPTOR

Spanacul se curata,se spala si se opareste in apa cu putina sare. Cand se raceste se toaca marunt

17 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Daca vrei sa fie mai dietetice, le poti fierbe in aburi in steamer sau puse intr-un strecurator pe un vas de apa clocotita.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Super !

Dificultate

Ridicata

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):500gr. varza rosie,2 linguri piure de mere,1bucata scortisoara
  • 1lingura miere,sare
  • 150ml. vin rosu,2cepe taiate felii,1lingura unt de gatit,piper
  • 1 mar
  • 2linguri amidon alimentar,40gr.faina
  • 2oua,sare
  • pesmet,ulei pentru fript

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Daca vrei sa fie mai dietetice, le poti fierbe in aburi in steamer sau puse intr-un strecurator pe un vas de apa clocotita.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sarmale de legume in foi de vita