Galuste umplute cu varza rosie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):500gr. varza rosie
  • 2 linguri piure de mere
  • 1bucata scortisoara
  • 1lingura miere
  • sare
  • 150ml. vin rosu
  • 2cepe taiate felii
  • 1lingura unt de gatit
  • piper
  • 1 mar
  • 2linguri amidon alimentar
  • 40gr.faina
  • 2oua
  • sare
  • pesmet
  • ulei pentru fript;

Mod de preparare

Se curata varza, se spala,se taie in jumatate, se scoate cotorul si se taie foarte fin.Se amesteca cu pireul de mere, cu mierea, sarea, vinul rosu,se incorporeaza scortisoara si cca. 4ore lasam sa se patrunda toate aromele.INn untul incins se caleste ceapa, se adauga varza rosie, presarata cu piper sise caleste totul , pe foc mic cca. 30min.Se curata marulsi se rade peste varza.Amidonul alimentar se amesteca cu putina apa rece si se pune deasemenea peste varza ca sa se ingroasa. Scoatem bucata de scortisoara.Se lasa compozitia de varza sa se mai raceasca si apoi, cu maiiinile ude formam galuste de varza rosie,pe care le tinem in congelator 2ore. Se scot galustele din congelator, se presara cu faina, le trecem prin ou, apoi prin pesmet si le frigem in ulei incins.Se servesc cu sos de curry.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise