Faina se asaza pe o planseta. In mijlocul cantitatii de faina se face un gol , in care se adauga oualele ,150 ml de apa si sare.
Se amesteca , incorporand treptat faina si se framanta pana se obtine o coca omogena de consistenta moale. Din aceasta se taie bucati mai mari si se asaza pe o planseta.Din fiecare bucata se taie cu cutitul bucati mai mici,care se introduc intr-un vas cu untura fierbinte, tinandu-se la cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii